Prislister 2024

Vi har ingen tillegg til prisene i form av hygienetillegg tilknyttet behandlinger. (Kun unntak ved kirurgiske inngrep hvor vi har et engangstillegg på kr 300 kr).

Spør oss gjerne hvis du har spørsmål, vi er der for deg.

Ved behov for større behandlinger gir vi alltid et prisoverslag i forkant. Det vil ofte være flere behandlinger å velge mellom og vi gir alltid god informasjon om dette i forkant, samt kostnader.

For prislister trykk her.

 

Tannhelsetilbud 21-24 åringer

Fra 1 april 2023 gis 21-24 åringer 75% rabatt på tannhelsetjenester etter Helse og Omsorgsdepartementets takster. Dvs at hvis du er i denne aldersgruppen betaler du kun en egenandel på 25 % her på klinikken. Resten legger vi ut for deg. For 24 åringer gjelder tilbudet kalenderåret man fyller 24 år.

 

Betaling

Som hovedregel må voksne pasienter betale utgiftene til tannbehandling selv. Men det finnes enkelte unntak, dersom du har visse sykdommer, tilstander eller skader. Tannlegen eller tannpleieren vil vurdere om du faller inn under noen av disse unntakene, og dermed har krav på støtte fra Helfo. Dette krever ofte ekstra dokumentasjon som Helfo kan etterspørre. Vi holder deg orientert om dette og hva som er nødvendig av ekstra dokumentasjon.

Lille Grensen Tannklinikk har direkte oppgjør med Helfo, det vil si at vi sender refusjonskravet til Helfo for deg i de tilfellene du er berettiget til stønad.

Hos oss kan du betale med kort, vipps eller du kan få en faktura. Ved faktura er et et fakturagebyr på kr 69.

 

Frikort

Har du fått frikort for inneværende år, ber vi deg oppgi dette til oss. Fra 2021 ble frikort egenandel 1 og 2 er slått sammen og du nå kan benytte ett frikort for helsetjenester. Frikort for helsetjenester gjelder kun enkelte former for tannbehandling. Det er Helfo som utsteder frikort. Frikorttaket i 2023 er på kr 3040. Du kan lese mer om frikort her.

 

Ikke råd til tannbehandling?

Lille Grensen Tannklinikk ønsker å hjelpe alle. Har du begrenset økonomi kan du kontakte tannhelsetjenesten i kommunen. I Oslo vil dette være Tøyen Tannklinikk (Rådgivningstjenesten Oslo Kommune – Tannhelsetjenesten), Schweigaardsgate 6, 3 etasje. Her vil en tannlege gjøre en undersøkelse og kartlegge behandlingsbehov og lage et kostnadsoverslag. Dette vil bli videresendt til NAV som avgjør ut fra økonomiske forutsetninger om du får innvilget den forespeilede behandlingen. Du vil så få en liste over tannleger som behandler til offentlige takster og kan utføre tannbehandlingen. Tannlege Eva Marie Ross står på denne listen. Ofte vil det være en egenandel på 1500 kr som man må betale selv. Du kan også kontakte NAV direkte, se skjema her.

 

Prisliste Lille Grensen Tannklinikk 2023

 

Årlig rutinekontroll hos tannlege inkludert 2 røntgenbilder, undersøkelse av tenner og slimhinner, liten rens med Airflow og fjerning av tannstein:  kr 1465

Bedøvelse per stk: kr 235

Røntgenbilde per stk kr 150

30 minutter rens av tannsten og airflow kr 1302

Undersøkelse hos tannpleier inkludert røntgenbilder, enkel fjerning av tannsten og rens/ polering av tenner kr 830 kr

Studenter får hvis behov for behandling ,10% rabatt på behandlingen.

 

*Dette tilbudet gjelder kun studenter og man må fremvise studentbevis

Fortann / premolar

1 flate  kr 1240

2 flater kr 1625

3 flater kr 1925

 

Molar

1 flate kr  1385

2 flater kr 1920

3 flater kr 2085

 

 

Krone porsen inklusiv teknikker/ fargeprøve og arbeid kr 8340 kr

Implantatkrone 12900 kr. I tillegg kommer kostnad hos kirurg. I noen tilfeller er det refusjon fra Helfo og vi vil da informere om dette. Man betaler da kun egenandelen

Egenandel per 30 min på kr 922

( bedøvelse kommer i tillegg hvis det er behov)

Enkel fjerning av visdomstann kr 1735 kr  i tillegg kommer bedøvelse på kr 235 kr   (og sutur på kr 150 kr ved behov)

Komplisert fjerning av visdomstann( operasjon) Her betaler man en egenandel på mellom kr 2000 og 3000  avhengig av tidsbruk

Rotfylling( endodonti) pris avhengig av antall kanaler- fra 4700 kr

Egenandel hard bittskinne: kr 3204

Det kommer an på behandlingsbehovet og hvilken type regulering som er indisert. Men prisen ligger fra kr 19000 per kjeve. Det vil alltid bli gitt et eksakt prisoverslag før behandling påbegynnes.

Fremstilling av 1 blekeskinne inkludert 4 tuber med blekemiddel og instruksjon i bruk , kr 2395

( det blir her tatt en avstøpning for å fremstille en blekeskinne som passer tennene)

2 blekeskinner inkludert 8 tuber med blekemiddel og instruksjon i bruk, kr 4600

 

Det er også mulig å kjøpe blekemiddel separat hvis du har en blekeskinne hjemme. 1 tube med blekemiddel koster 345 kr

Søvapnéskinne fra SomnoMed inkludert teknikker og etterkontroll kr 11 240 kr

Snorkeskinne fra SomnoMed inkludert teknikker og etterkontroll kr 9 975