Usynlig og avtagbar regulering

Man kan rette opp tennene med gjennomsiktige reguleringsskinner. De er spesiallagde for dine tenner og du kan ta de ut av munnen når du spiser eller skal pusse tennene. De er behagelige å ha på og skal skiftes hver 14 dag. Man vil oppleve at tennene gradvis flytter på seg uke etter uke mot den ønskede sluttposisjonen.

 

 

Behandling med reguleringsskinner egner seg best for tannproblemer hvor det er behov for mindre tannbevegelser. Tannlegen vil nøye vurdere tannstillingsproblemene og du vil få informasjon om reguleringsskinner er egnet for deg.

Noen vanlige tannstillingsproblemer som kan behandles med reguleringsskinner er trangstilte tenner (for liten plass i munnen) og for stort mellomrom (for mye plass i munnen)

Behandlingstiden er individuelt, men for enkle behandlingsbehov er det mellom 3-6 månder.

Her på klinikken er vi sertifisert til å behandle pasienter med 3 forskjellige systemer:

  • Dentiline – https://www.dentiline.com/no/
  • Invisalign- https://www.invisalign.no/what-is-invisalign
  • Inman Aligner – https://www.inmanaligner.com/

 

Tannlegen vil ved en konsultasjon vurdere  hva som er mest egnet for deg og gi deg nøye informasjon om forventete resultat, behandlingstid og total pris før det påbegynnes behandling. Alternativ vil vi henvise videre til en samarbeidende reguleringstannlege for fastsittende apparatur.